donderdag 27 augustus 2009

Dutch Lost werkt samen met Walt Disney Studios

Walt Disney Studios Benelux is verantwoordelijk voor Lost in Nederland. Disney heeft ons van Dutch Lost gevraagd of we een samenwerking wilden starten omdat ze erg geïnteresseerd zijn in de fans van Lost en onze website als beste optie zien.

Ze zullen ons al het nieuws brengen rond de serie in Nederland en we komen op de perslijst te staan. Zo kunnen wij het nieuws zo snel mogelijk naar de fans brengen.

Ook zullen we een prijsvraag opstarten en Disney zal DVD boxen inzetten die wij als prijs weg mogen geven.

We zijn heel erg blij met deze samenwerking en hopen dat jullie, de trouwe/nieuwe bezoekers van onze site, er erg veel profijt van zullen krijgen.


Bookmark and Share

zaterdag 22 augustus 2009

Poster Seizoen 6

Omdat seizoen 5 nu ook in Nederland is geëindigd is het voor ons weer mogelijk al het nieuws te plaatsen dat wij vinden zonder met spoilers te strooien.

Het eerste grote nieuws dat we voor je hebben is de poster voor seizoen 6 met daaronder de mogelijke namen van de personages die naast elkaar staan. Klik op de afbeelding om hem te vergroten.



Faraday, Boone, Miles, Michael, Ana Lucia, Charlotte, Shannon, Desmond, Eko, Kate, Jack, Sawyer, Locke, Ben, Sayid, Libby, Sun, Jin, Claire, Hurley, Juliet, Charlie, Frank, Richard, Bernard en Rose.

Het is opvallend dat alleen Locke omgedraaid staat en natuurlijk dat er vele personages op staan die in de serie al overleden zijn, wat zal het allemaal betekenen?

Bookmark and Share

Wat vond je van de finale?


Bookmark and Share

maandag 10 augustus 2009

Wat vond jij van de laatste twee afleveringen?




Bookmark and Share

Kijkcijfers seizoen 5

Seizoen is al een tijdje bezig in Nederland en de kijkcijfers zijn per aflevering gemiddeld rond de 210.000. Voor het tijdstip is dit niet eens zo slecht. Natuurlijk zijn er ongelofelijk veel mensen die de serie downloaden of kopen op DVD.

Bookmark and Share

Jouw hulp

Heb jij iets gemaakt, gevonden of verzonnen wat met Lost te maken heeft en heel goed op onze website past? Mail het dan naar dutchlost@live.nl en wij plaatsen het op ons blog.

Bookmark and Share
 
Contact - Adverteren? - Over ons - ©2009 -