zondag 1 november 2009

Prijsvraag: Win een Seizoen 5 Blu-Ray of DVD-box!

Wil jij kans maken op een box? Wij mogen 1 Blu-Ray en 2 DVD-boxen van Seizoen 5 weggeven voor onze bezoekers. En wat is er nou leuker dan er één gratis te ontvangen, terwijl je 'm waarschijnlijk zelf ook al wilde kopen? Je hoeft er alleen maar een makkelijke vraag voor te beantwoorden. Dus vul onderstaand formulier in en beantwoord deze vraag: Waarom verdien jij het om één van de boxen te winnen? Wees creatief! De winnaars worden na 11 november bekend gemaakt.

LET OP: Meerdere malen meedoen heeft geen zin, wij controleren dit. Als je dit toch probeert word je helaas uitgesloten van deelname.LOST 5 – The Journey Back / Expanded Edition - Het complete vijfde seizoen

"Het uitmuntende vijfde seizoen van LOST zit boordevol wendingen en tijdsprongen.
In het vijfde seizoen van deze magistrale prijswinnende serie draait het voornamelijk om Jack Shephard (Matthew Fox, Party of Five) en Ben Linus (Michael Emerson, The Practice). Zij proberen de Oceanic 6, de zes personen die van het eiland wisten af te komen, weer bij elkaar te brengen. Jack en Ben willen namelijk met de Oceanic 6 terugkeren naar het eiland. Dit blijkt echter geen gemakkelijke opdracht te zijn en bovendien niet ongevaarlijk. Ondertussen komen degenen die nog vastzitten op het eiland ook voor de één na de andere gevaarlijke uitdaging te staan. Zullen Jack en Ben op tijd terug zijn om hun vrienden bij te staan."


Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Contact - Adverteren? - Over ons - ©2009 -