vrijdag 1 mei 2009

Laat je horen!

Vanaf nu is het veel makkelijker om je reactie achter te laten op onze website. Op elke pagina waar reactie's mogelijk zijn kun je met ingang van vandaag commentaar op berichten geven door alleen je naam in te vullen, of zelfs anoniem.

Onderaan elke pagina staat "Reageer als: Profiel selecteren..." (Klik wel eerst op de titel of ".. reacties" als je op de pagina bent waar alle nieuwsberichten onder elkaar staan), als je daarop klikt krijg je te zien wat op de afbeelding rechts staat. Als je geen van de accounts heb die in de lijst staan kun je onderaan kiezen een reactie te plaatsen door alleen je naam (gelinkt naar je hyves, pagina of website als je dat wilt) in te vullen. Ook kun je ervoor kiezen om anoniem een bericht neer te zetten.Als je je reactie hebt getypt en de manier waarop hebt gekozen klik je op "Reactie plaatsen" en dan is het al gelukt. Test je het gelijk even uit op dit bericht?

Bookmark and Share

1 opmerking:

  1. Is NET 5 er nu echt op uit om haar kijkers te pesten? Wie begint er nu met uitzenden van zo'n super serie eind juni??? D.w.z. dat de meeste mensen óf niet met vakantie kunnen, óf alle uitzendingen in juli/augustus moeten opnemen. Ik vind het "CRIMINEEL" en weer getuigen van MINACHTING voor je kijers!!!
    Start dan tenminste eind september, maar beter nog: had gewoon in MAART gestart.
    Wat een ongeloofelijk stel - @#$%^&*() - zitten er bij NET 5 in de programmering !!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Contact - Adverteren? - Over ons - ©2009 -