zaterdag 16 mei 2009

Seizoen 5 is afgelopen in Amerika

Na een paar geweldige maanden is The Incident, oftewel de seizoen 5 finale, gisteren in Amerika uitgezonden. Wij hopen dat je er heel erg van hebt genoten. Tijdens het lange wachten op het zesde en laatste seizoen van Lost zullen wij je zo veel mogelijk nieuws brengen, maar ook andere dingen als nieuwe interviews of vernieuwingen op onze website.

Vergeet alsjeblieft niet dat als je seizoen 5 nog niet hebt gezien dat je op 26 juni naar Net 5 kijkt om daar de eerste aflevering te bekijken. Maar ook als je seizoen 5 wel al hebt gezien ga je dat doen toch?

Wij blijven tot het einde van Lost maar ook nog tot ver daarna, we hopen dat jullie van onze website hebben genoten tijdens het vijfde seizoen en ook hopen we dat jullie dat nog voor een lange tijd zullen blijven doen. Dankjulliewel!

Hoe kan ik de Seizoen 5 Finale bekijken?

Download de XviD of 720p versie. Op deze website kun je Nederlandse of Engelse ondertiteling downloaden voor de twee afleveringen. Je hoeft de finale niet te downloaden, je kunt hem ook online kijken.Bookmark and Share

2 opmerkingen:

  1. En wanner start seizoen 6?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In Amerika waarschijnlijk rond januari 2010, in Nederland is het nog niet bekend.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Contact - Adverteren? - Over ons - ©2009 -